Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστερασ Τριπολησ Παοκ - ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 4-1: Ξανά πέταγε… φωτιές στην επίθεση, «φωνές» από τους φιλοξενούμενους ...

Αστερασ Τριπολησ Παοκ - ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 4-1: Ξανά πέταγε… φωτιές στην επίθεση, «φωνές» από τους φιλοξενούμενους .... Ο αστέρας τρίπολης αντέδρασε και στο 65' έφτασε στην ισοφάριση ε τον μουνάφο οι δε γηπεδούχοι, έχουν παράπονα για τυον μη καταλογισμό δύο πέναλτι. Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Μπορεί ο παοκ να είχε πάρει ώθηση από το μεσοβδόμαδο «διπλό» επί της αεκ στο κύπελλο, όμως στα playoffs της super league 1 οι. Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. *από 7/9 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας.

Ο παοκ θα παραταχθεί με τον πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους μπάμπα, κρέσπο, ίνγκασον και βιεϊρίνια. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου. Ποτέ δεν τον φύλαξαν 14 αστυνομικοί, ποτέ δεν υπήρξαν θωρακισμένα. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Ο αστέρας τρίπολης αντέδρασε και στο 65' έφτασε στην ισοφάριση ε τον μουνάφο οι δε γηπεδούχοι, έχουν παράπονα για τυον μη καταλογισμό δύο πέναλτι.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 4-1: Ξανά πέταγε… φωτιές στην επίθεση, «φωνές» από τους φιλοξενούμενους ...
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 4-1: Ξανά πέταγε… φωτιές στην επίθεση, «φωνές» από τους φιλοξενούμενους ... from newsacademies.gr
*από 7/9 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Αρχικξά στο 28' σε ανατροπή του τίλικα από. O αγώνας τoυ αστέρα τρίπολης με τον παοκ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 17.15 της κυριακής (11/4). Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ: Ο αστέρας τρίπολης αντέδρασε και στο 65' έφτασε στην ισοφάριση ε τον μουνάφο οι δε γηπεδούχοι, έχουν παράπονα για τυον μη καταλογισμό δύο πέναλτι. Ωστόσο, μόλις δύο εξ αυτών ήταν στην τρίπολη. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η.

Και πάλι, όμως, ο αστέρας τρίπολης έδειξε αντακλαστικά παρά το γεγονός πως ο παοκ είχε σταθερά τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.

Έγιναν γνωστές οι επιλογές του πάμπλο γκαρσία για το παιχνίδι του παοκ με τον αστέρα τρίπολης. Ωστόσο, μόλις δύο εξ αυτών ήταν στην τρίπολη. Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. Αρχικξά στο 28' σε ανατροπή του τίλικα από. *από 7/9 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. «στους 10 από τους 11 μήνες είχε ένα ή δύο άτομα χωρίς αυτοκίνητο» είπε ο υπουργός προστασίας. Σβιντέρσκι και μουνάφο οι σκόρερ των δύο τερμάτων. Η κριτική του «δικεφάλου του βορρά». Ο αστέρας τρίπολης αντέδρασε και στο 65' έφτασε στην ισοφάριση ε τον μουνάφο οι δε γηπεδούχοι, έχουν παράπονα για τυον μη καταλογισμό δύο πέναλτι. Μπορεί ο παοκ να είχε πάρει ώθηση από το μεσοβδόμαδο «διπλό» επί της αεκ στο κύπελλο, όμως στα playoffs της super league 1 οι. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. O αγώνας τoυ αστέρα τρίπολης με τον παοκ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 17.15 της κυριακής (11/4). Λίγο πριν το ταξίδι του για την τρίπολη, ο παοκ προετοιμάζεται κατάλληλα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της super league.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Μόνο εδώ θα βρείτε όλα τα link για να μπορέσετε να δείτε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας.προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Ο παοκ θα παραταχθεί με τον πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους μπάμπα, κρέσπο, ίνγκασον και βιεϊρίνια. Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα.

8η Αγ. ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0 - YouTube
8η Αγ. ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0 - YouTube from i.ytimg.com
O αγώνας τoυ αστέρα τρίπολης με τον παοκ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 17.15 της κυριακής (11/4). Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Αρχικξά στο 28' σε ανατροπή του τίλικα από. Σβιντέρσκι και μουνάφο οι σκόρερ των δύο τερμάτων. Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. Ο αστέρας τρίπολης αντέδρασε και στο 65' έφτασε στην ισοφάριση ε τον μουνάφο οι δε γηπεδούχοι, έχουν παράπονα για τυον μη καταλογισμό δύο πέναλτι.

O αγώνας τoυ αστέρα τρίπολης με τον παοκ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 17.15 της κυριακής (11/4).

Ποτέ δεν τον φύλαξαν 14 αστυνομικοί, ποτέ δεν υπήρξαν θωρακισμένα. Ο αστέρας τρίπολης αντέδρασε και στο 65' έφτασε στην ισοφάριση ε τον μουνάφο οι δε γηπεδούχοι, έχουν παράπονα για τυον μη καταλογισμό δύο πέναλτι. Λίγο πριν το ταξίδι του για την τρίπολη, ο παοκ προετοιμάζεται κατάλληλα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της super league. Τιμη εισιτηριου 5€ με απεριόριστη μπύρα. Μπορεί ο παοκ να είχε πάρει ώθηση από το μεσοβδόμαδο «διπλό» επί της αεκ στο κύπελλο, όμως στα playoffs της super league 1 οι. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Έγιναν γνωστές οι επιλογές του πάμπλο γκαρσία για το παιχνίδι του παοκ με τον αστέρα τρίπολης. O αγώνας τoυ αστέρα τρίπολης με τον παοκ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 17.15 της κυριακής (11/4). Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. *από 7/9 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. «στους 10 από τους 11 μήνες είχε ένα ή δύο άτομα χωρίς αυτοκίνητο» είπε ο υπουργός προστασίας.

Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. O αγώνας τoυ αστέρα τρίπολης με τον παοκ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 17.15 της κυριακής (11/4).

Αστερασ Τριπολησ Οφη / ΑΕΚ: Μέχρι το 2021 ο Σαντ Ρος (pic) : Στο 26΄βρέθηκαν σε θέση οδηγού ...
Αστερασ Τριπολησ Οφη / ΑΕΚ: Μέχρι το 2021 ο Σαντ Ρος (pic) : Στο 26΄βρέθηκαν σε θέση οδηγού ... from fws.gr
Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η. Λίγο πριν το ταξίδι του για την τρίπολη, ο παοκ προετοιμάζεται κατάλληλα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της super league. Και πάλι, όμως, ο αστέρας τρίπολης έδειξε αντακλαστικά παρά το γεγονός πως ο παοκ είχε σταθερά τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Αρχικξά στο 28' σε ανατροπή του τίλικα από. Δεύτερη αγωνιστική εκτός έδρας για τον δικέφαλο του βορρά και μετά την ισοπαλία επί του άρη με. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Σβιντέρσκι και μουνάφο οι σκόρερ των δύο τερμάτων. Ο αστέρας τρίπολης αντέδρασε και στο 65' έφτασε στην ισοφάριση ε τον μουνάφο οι δε γηπεδούχοι, έχουν παράπονα για τυον μη καταλογισμό δύο πέναλτι.

Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ.

Στην τρίπολη αγωνίζεται ο παοκ. O αγώνας τoυ αστέρα τρίπολης με τον παοκ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της σούπερ λίγκας 1 ξεκινά στις 17.15 της κυριακής (11/4). Ο παοκ θα παραταχθεί με τον πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους μπάμπα, κρέσπο, ίνγκασον και βιεϊρίνια. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς), παπαθανασίου. «στους 10 από τους 11 μήνες είχε ένα ή δύο άτομα χωρίς αυτοκίνητο» είπε ο υπουργός προστασίας. Ο αστέρας τρίπολης είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε τον παοκ μέσα στον αγωνιστικό χώρο (4/3/2018) για το πρωτάθλημα. Αρχικξά στο 28' σε ανατροπή του τίλικα από. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Μπορεί ο παοκ να είχε πάρει ώθηση από το μεσοβδόμαδο «διπλό» επί της αεκ στο κύπελλο, όμως στα playoffs της super league 1 οι. Σβιντέρσκι και μουνάφο οι σκόρερ των δύο τερμάτων. Δημοσιεύθηκε από admin on monday, november 11th, 2013 ο αστέρας τρίπολης ανέβηκε στην super league για πρώτη φορά το 2006 και από τότε δεν υποβιβάστηκε ποτέ. *από 7/9 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος παοκ:

Post a Comment for "Αστερασ Τριπολησ Παοκ - ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 4-1: Ξανά πέταγε… φωτιές στην επίθεση, «φωνές» από τους φιλοξενούμενους ..."